autumn.jpgautumn1.jpgautumn2.jpgautumn3.jpgautumn4.jpgautumn5.jpgautumn6.jpgautumn7.jpgautumn8.jpg
  • 16pf_slajd.jpg
  • mmse_slajd.jpg
  • neo_slajd.jpg
  • pai.jpg
  • rcft_slajd.jpg
  • tn_slajd.jpg
  • toi_slajd.jpg

U PRODAJI TEST NIZOVA U IZDANJU SINAPSA EDICIJE

TNTest nizova - TN je instrument namenjen merenju opšte intelektualne sposobnosti (tkz. fluidne inteligencije) kod adolescenata i odraslih ispitanika. Sinapsa edicije sada donosi ovaj test po prvi put u srpskom standardizovanom izdanju, čime će se, verujemo, upotpuniti relativno oskudan testovni repertoar za procenu sposobnosti kojim trenutno raspolažu psiholozi u Srbiji. Ponovne provere na uzorcima ispitanika iz Srbije pokazale su da se Test nizova može i dalje smatrati instrumentom sa zadovoljavajućim psihometrijskim karakteristikama, i da se kao takav može uredno primenjivati kako u okviru profesionalne orijentacije, tako i profesionalne selekcije, ali i u drugim oblastima psihološke procene. Detaljnije...

SEDMA OBUKA ZA PAI TEST U NOVOM TERMINU 28.09.2018.

edukacija pai 28.9.2018

SEDMA po redu Obuka za primenu i interpretaciju PAI inventara ličnosti održaće se u petak 28.09.2018. u organizaciji Sinapsa edicije u Beogradu. Na edukaciji se budućim korisnicima predstavljaju skale i konstrukti korišćeni pri izradi inventara, postupci njegove primene i bodovanja, kao i interpretacija rezultata (na nivou skala, kodova i dodatnih indikatora). Reč je kvalitetnom i pouzdanom instrumentu koji u značajnoj meri može da unapredi dosadašnju praksu psihodijagnostike u oblasti zdravstva (o čemu svedoči i atest, odnosno potvrda o kvalitetu koju je instrument dobio od Instituta za psihologiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu). Predavači na obuci su koleginice sa dugogodišnjim iskustvom u primeni ovog instrumenta i uopšte radu na klinici: doc. dr Dragana Đurić-Jočić i Ida Prica (Klinika za psihijatruju KCS). 

Prijavite se na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na broj 011 3291173.
Rok za prijavu - 15.09.2018. Iznos kotizacije - 12.240 din. Detaljnije o obuci...  Detaljnije o testu...

STAHLOVI TEMELJI PSIHOFARMAKOLOGIJE U IZDANJU NAKLADE SLAP

reklama stahl

KATELOV 16 PF UPITNIK LIČNOSTI

16pf SINAPSAEDICIJE 500
Preporučimo za primenu prvo srpsko originalno i standardizovano izdanje Katelovog 16PF upitnika ličnosti. Ovaj instrument i u svetu ima široku primenu i to prvenstveno u okviru profesionalne selekcije i razvoja, ali i u okviru profesionalnog usmeravanja i psihološkog savetovanja. Instrument je dostupan u štampanom ali i u elektronskom obliku. Detaljnije informacije o testu.

PREDSTAVLJAMO

kontratransfer

TEST OPŠTE INFORMISANOSTI SINAPSA EDICIJE

TOI vestSinapsa edicije objavila je nov test pod nazivom TEST OPŠTE INFORMISANOSTI (TOI-SE) koji su autori B. Janičič i B. Dinić napravili kao odgovor na potrebe praktičara, prvenstveno iz oblasti profesionalne orijentacije i selekcije. Test će verujemo pronaći svoju primenu i u svim drugim područjima u kojima postoji potreba za ispitivanjem sposobnosti učenja novih informacija, količine znanja i intelektualnog potencijala uopšte.  Detaljnije...