autumn.jpgautumn1.jpgautumn2.jpgautumn3.jpgautumn4.jpgautumn5.jpgautumn6.jpgautumn7.jpgautumn8.jpgautumn9.jpg
  • 16 pf.png
  • bdi_II.png
  • mmse-2.png
  • neo-ffi.png
  • neo-pi-r.png
  • pai.png
  • rcft.png
  • stai.png
  • tn.png
  • toi-se.png

OBUKA ZA PRIMENU I INTERPRETACIJU RCFT TESTA - 17,5.2019.

rcft naslovnaNaredna obuka za RCFT test održaće se u petak 17.5.2019. Polaznici će se na edukaciji upoznati sa razvojem, primenom i ocenjivanjem ovog kompleksnog neuropsihološkog dijagnostičkog sredstva i steći veštine neophodne za njegovu adekvatnu primenu i interpretaciju rezultata. Kotizacija: 12.240 din. Prijavite se.

Detaljnije o obuci...
Detaljnije o testu...

OBJAVLJENO SRPSKO IZDANJE STAI-a

stai prirucnikPredstavljamo srpsko standardizovano izdanje jednog od najpoznatijih instrumenata za ispitivanje anksioznosti u svetu.

Reč je STAI instrumentu koji je doživeo brojne jezičke 
adaptacije i najveću citiranost u domenu ispitivanja anksioznosti 
u poslednje četiri dekade.

Inventar se sastoji do dva subtesta od kojih svaki sadrži po 
20 ajtema, a ispitanici svoje odgovore daju na četvorostepenoj 
skali, kojima se opisuje intenzitet osećaja kod S-skale (anksioznosti
kao stanja), odnosno učestalost pojave anksioznosti kod O-skale
(anksioznosti kao osobine).
  
Urednici srpskog izdanja: prof. dr Ljiljana Mihić i prof. dr Zdenka Novović. 
Recenzent: doc. dr Snežana Tovilović
 

NAPREDNI NIVO OBUKE ZA PRIMENU I INTERPRETACIJU PAI INVENTARA (10.5.2019.)

pai prirucnikv9Na edukaciji se, uz detaljniju obradu pojedinih slučajeva, zajedničku diskusiju oko primera i indikacija, kao i rešavanje mogućih nedoumica i problema u interpretaciji, stiče dublje i opširnije znanje o samom instrumentu, njegovim mogućnostima i kliničkim implikacijama rezultata. 

NAPOMENA: Edukacija je namenjena psiholozima koji su prošli početnu edukaciju za ovaj instrument. 

PRIJAVA NA MEJL: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 25.4.2019.

 

OSMA PO REDU OBUKA ZA PAI TEST - nov termin 31.5.2019.

8.grupa pai 01032019

OSMA po redu Obuka za primenu i interpretaciju PAI inventara ličnosti održaće se u petak 31.5.2019. (nov termin) u organizaciji Sinapsa edicije u Beogradu. Na edukaciji se budućim korisnicima predstavljaju skale i konstrukti korišćeni pri izradi inventara, postupci njegove primene i bodovanja, kao i interpretacija rezultata (na nivou skala, kodova i dodatnih indikatora). Predavači na obuci su koleginice sa dugogodišnjim iskustvom u primeni ovog instrumenta i uopšte radu na klinici: doc. dr Dragana Đurić-Jočić i Ida Prica (Klinika za psihijatruju KCS). 

Prijavite se na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na broj 011 3291173.
Rok za prijavu - 15.5.2019. Iznos kotizacije - 12.240 din. Detaljnije o obuci...  Detaljnije o testu...

NOVE KNJIGE U PONUDI

50-mitovaV   adhd-2V   PTSP-kod-predškolacaV   Kako-djeca-rastuV

U PRODAJI TEST NIZOVA U IZDANJU SINAPSA EDICIJE

TNTest nizova - TN je instrument namenjen merenju opšte intelektualne sposobnosti (tkz. fluidne inteligencije) kod adolescenata i odraslih ispitanika. Sinapsa edicije sada donosi ovaj test po prvi put u srpskom standardizovanom izdanju, čime će se, verujemo, upotpuniti relativno oskudan testovni repertoar za procenu sposobnosti kojim trenutno raspolažu psiholozi u Srbiji. Ponovne provere na uzorcima ispitanika iz Srbije pokazale su da se Test nizova može i dalje smatrati instrumentom sa zadovoljavajućim psihometrijskim karakteristikama, i da se kao takav može uredno primenjivati kako u okviru profesionalne orijentacije, tako i profesionalne selekcije, ali i u drugim oblastima psihološke procene. Detaljnije...