Nastavno-naučna saradnja

Sinapsa edicije podstiče upotrebu testova u svom vlasništvu u istraživačkim projektima, ali pre upotrebe, potrebno je potpisati Molbu korisnika, a po završetku istraživanja dostaviti sažetak rada i podatke.

Ako Vas zanima primena testova u istraživačke svrhe, molimo da nam se javite. Sinapsa edicije odobrava popust pri nabavci testovnog materijala za polaznike dodiplomskih, diplomskih i postdiplomskih studija, koji sprovode istraživanja za kvalifikacijske radove. Popust iznosi 20–40% (od iznosa cene materijala u koju nije uračunat PDV) i odnosi se na potrošne materijale instrumenata (upitnici i test sveske u koje ispitanici direktno odgovaraju, listovi za odgovore, profili). Popusti kod drugih vrsta istraživanja zavise od odabranih instrumenata, pri čemu se za instrumente koji su u postupku standardizacije uz ustupanje podataka odobrava korišćenje bez ikakve nadoknade, uz dogovor o vraćanju protokola i rezultata u našu redakciju.

Napomena: Studentima je potreban potpis mentora na Molbi za nabavku testova.

Sinapsa edicije prikuplja podatke o normama, pouzdanosti i validnosti testova. Istraživačima/prikupljačima podataka nudimo mogućnost plaćanja gotovinom ili kompenzaciju. Sinapsa edicije plaća troškove poštarine za projekat prikupljanja podataka.

Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama u prikupljanju podataka, javite se na 011 3291173 ili 3292053 ili putem e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. radi dodatnih informacija.

NEWSLETTER

Redovno primajte naše novosti prijavom na mailing listuSINAPSA EDICIJE d.o.o.


© Sinapsa Edicije. All rights reserved.
Powered by IP Plus.